MoparFins

Please login or register.

Login with username, password and session length
Advanced search  

News:

We changed servers, which is good, and lost all passwords, which is bad. See above.

Pages: 1 ... 8 9 [10]
 91 
 on: October 04, 2015, 11:52:27 PM 
Started by Steve - Last post by Stitcherbob
Correction: I was one of 3 upholsterers that worked on the interior.....plus I fixed and refinished several un-fixable items like the rotted original rubber parts (shifter boot and plate, steering column and firewall plate, and gas filler grommet on the fender). I also got to replace some structural wood in the doors and pillars, and I discovered the automatic window winders while disassembling and degreasing the window mechanisms. That was cool. It was a memorable job for a Mopar nut......

 92 
 on: October 04, 2015, 06:49:12 PM 
Started by Stitcherbob - Last post by Steve
Dave

www.moparfins.com/forum/uploads

You need that whole folder and the full path has to be exactly the same.  Uploads has all the photos from all the members.  Not sure what you have the name of the mopar fins directory in your server, but you'll have to match mine.

 93 
 on: October 04, 2015, 06:43:37 PM 
Started by Stitcherbob - Last post by Steve
it's there.  I'll look for the path.  It's a whole folder in the forum directory


 94 
 on: October 04, 2015, 06:42:22 PM 
Started by Steve - Last post by Steve
LOL  Me neither. . . . .  I was wondering what was costing $20,000

 95 
 on: October 04, 2015, 02:24:31 PM 
Started by Stitcherbob - Last post by Dave from Allpar
I can't find it on your server, either, in the 5 directory or the 9 directory. I tried searching but search is not enabled on your server... on mine I did search and can't find it.  (I am looking for the PolaracoIntake image series, I would very much like to have these!).

 96 
 on: October 04, 2015, 02:21:49 PM 
Started by Stitcherbob - Last post by Dave from Allpar
“Each member had his own number.  Polaraco was #5  I don't know what Bob's number was.  Did you copy the whole directory?  Are they in the same path as they were on my server?  If so, in theory, it should work fine.  I have pictures remote that are not loading either.  I wrote a bunch of instructionals and the images are not coming up.  That means the path is wrong.”

Yes, I copied everything and the paths are the same. I checked manually on both servers. It is possible that you were somehow switched from 5 to 9. I will check that ASAP. Sorry about the delays, things have been crazy for me the last few days.

 97 
 on: October 04, 2015, 10:09:47 AM 
Started by Steve - Last post by 300rag
Did you say something? I wasn't paying attention.

 98 
 on: October 04, 2015, 01:27:12 AM 
Started by Steve - Last post by Steve
Browsing through ebay, I stumbled over this.  What are we looking at in this auction picture?


 99 
 on: October 03, 2015, 06:16:44 PM 
Started by Steve - Last post by Steve
http://www.vanderbiltcupraces.com/blog/article/the_photo_artistry_of_hemmings_richard_lentinello_1937_chryslers_chrysler

 100 
 on: October 03, 2015, 05:59:16 PM 
Started by Steve - Last post by Steve
http://blog.hemmings.com/index.php/2015/09/29/mrs-chryslers-chrysler-takes-best-in-show-at-hemmings-concours/

Bob did the interior on this car

Pages: 1 ... 8 9 [10]
© 2008-2014 Steve Hobby • © 2015 Allpar, LLC