MoparFins

Please login or register.

Login with username, password and session length
Advanced search  

News:

We changed servers, which is good, and lost all passwords, which is bad. See above.

Show Posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Messages - Bill

Pages: 1 ... 15 16 [17] 18
241
Tech- -BODY / Removing Mouldings....
« on: April 16, 2008, 03:21:51 PM »
Ok so how to remove the mouldings without adding to my work load, i.e. I don't wanna bend them,?  Also how to remove the window trim.   Don't get me wrong I've done it before...  just wasn't able to put it back on my vechicle...

242
Tech- - FUEL / Arghhhh another fuel pump...
« on: April 09, 2008, 11:34:07 AM »
Yup crappy pump would be my guess.  What do you expect for foreign made and $15.00?

243
Tech- - FUEL / Arghhhh another fuel pump...
« on: April 09, 2008, 03:19:54 AM »
Well with out tearing the thing down the rod I would think is ok.  Seemed to move free enough.   Replaced the filter since I thought maybe it was plugged but the old one had flow and nothing bad came out of the inlet.  I mean I could blow through it with no trouble.
 
I will say this though the last time I had it in the driveway idling it acted like it had a dead cylinder so I backed it up and parked her.  Now when I prime the carb she runs smooth as silk.  I was thinking maybe plugged line but that doesn't seem tot be the case so far.

244
Tech- - FUEL / Arghhhh another fuel pump...
« on: April 08, 2008, 05:31:37 PM »
Well I guess I'm replacing another fuel pump.  This one has been in for roughly three months and has less than a mile on it, but has about 3 hours of idle time.   I thought maybe the tank was dry since the indicator was about an eigth of a tank..  Dropped 3 gallons in tonight and primed her four times and no juice.  Fired up the compressor, then ran some air down the line.  Got fuel back, alot of it.  So I quickly popped the line back on the fuel pump, and I got fuel shooting out of the other side of the pump, connected the filter as quick as I could and got fuel out of that.  By this time the pressure had subsided.  So I proceed to prime and crank one more time.  NADA.  Pull the tank side of the fuel line and it still had fuel there...  I'm beginning to hate mechanical pumps all over again.

245
General BS and Laughs / Dad is back in the Hospital
« on: March 23, 2008, 07:32:34 PM »
Prayers on the way....

246
MEMBERS Project Cars in Progress / The Sheriff
« on: February 10, 2008, 01:52:13 PM »
Yeah the story is almost complete.

247
MEMBERS Project Cars in Progress / The Sheriff
« on: February 10, 2008, 12:52:45 PM »
Oh an I found telephone cord this time.  Runs up from the carpet, to somewhere behind the back seat.    Thought it was just a gray wire until I got the seat back off of and right behind the seat it was spliced to a bunch of black wires with spade connectors on the end.  Only reason I know it was telephone wire was at the splice.  Has me going what the blankety blank was this used for?

248
MEMBERS Project Cars in Progress / The Sheriff
« on: February 10, 2008, 12:47:57 PM »
SUCFREAKINCESS!
 


249
MEMBERS Project Cars in Progress / The Sheriff
« on: January 30, 2008, 05:36:49 PM »
Yeah yeah I'll sell it to ya, but I gotta get into the trunk since I dont remember for sure which it is.  I "think" it's lip mounted but not 100%.  I'd pull her out to open the trunk  but we're having a bit of snow at the moment.  I'll have more info for you this weekend.

250
MEMBERS Project Cars in Progress / The Sheriff
« on: January 29, 2008, 06:58:00 PM »
Interesting little bit of info... My wife just handed me an envelope filled with registration cards her grandfather kept for this car that date from '94 all the way back to '69. 

251
MEMBERS Project Cars in Progress / The Sheriff
« on: January 29, 2008, 06:40:30 PM »
Ah.  597 has a 9,  58 has a 1, and the ordered car location is worn through.  I can see it says "sold car" but the area where the type would be is gone.  589 is worn through but look blank.



252
MEMBERS Project Cars in Progress / The Sheriff
« on: January 29, 2008, 04:21:45 PM »
Shot of the wheel cover entry.  Any idea where a second might be located?  The back seat was pulled once as there was a cb radio installed at one time.  Still have the cable under the seat and carpet, the whip is in the trunk.
 


253
MEMBERS Project Cars in Progress / The Sheriff
« on: January 29, 2008, 02:06:39 PM »
Lea,  BTW where's the 691 going to be?

254
MEMBERS Project Cars in Progress / The Sheriff
« on: January 29, 2008, 02:04:16 PM »
Lea,
 
  The number is 58 but the 4 is in the next field.  The red hub caps I've posted here are the spares.  The originals are silver and say disc brake all over them.
 
I'll get a pic of the requested field in a bit, I like shooting macro shots.
 
Bill

255
MEMBERS Project Cars in Progress / The Sheriff
« on: January 29, 2008, 07:59:15 AM »
Yeah thanks for that.  I can see the backrest and there definately isn't any sheet there.  This one was right in the middle of the bench.

Pages: 1 ... 15 16 [17] 18
© 2008-2014 Steve Hobby • © 2015 Allpar, LLC