MoparFins

Please login or register.

Login with username, password and session length
Advanced search  

News:

We changed servers, which is good, and lost all passwords, which is bad. See above.

Show Posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Messages - Gary Buckley

Pages: 1 ... 5 6 [7]
91
Tech- - ELECTRICAL / Sound Break Up IN stereo
« on: July 28, 2011, 06:25:25 PM »
The speakers are lying in the dip between the rear window and the rear seat .There is absolutely nothing touching the body.It actually knocks the sound out completely most of the time . No engine noise at all. I am very familiar with engine noise issues but this is definetly knocking the sound right out as soon as the engiine fires upI will remove the stereo tomorrow and use one speaker with the unit lyng on the front seat and the battery out side the car.I will eliminate all of my wiring to see what happens.thanks for the input and I will get back to you all with my findings.


92
Tech- - ELECTRICAL / Sound Break Up IN stereo
« on: July 28, 2011, 04:19:27 PM »
Hi everyone . I am new to this great site and this is my first attempt at trouble shooting . My problem is with my 1941 Chrysler Royal with a 6 volt positive ground system.I installed a cd player in the car ,independent of all electrical.I mounted it in a wooden box and ran all wires to a 12 volt battery in the trunk.When the engine is off it works excellent ,but when I start the car the sound in the speakers cuts in and out badly.I am not picking up engine static either.Doesnt matter if I use the radio or cd player.  The antenae is not touching the body either.I use an MP3 player in the car and have no issues.

Pages: 1 ... 5 6 [7]
© 2008-2014 Steve Hobby • © 2015 Allpar, LLC