MoparFins

Rules and General Info => Site Questions and Announcements => Topic started by: Dave from Allpar on September 30, 2016, 07:16:19 PM

Title: I have updated the forum software
Post by: Dave from Allpar on September 30, 2016, 07:16:19 PM
Is anyone out there?  :P  I've updated the forum software to the latest version.
Title: Re: I have updated the forum software
Post by: dana44 on October 06, 2016, 03:04:41 PM
Is anyone out there?  :P  I've updated the forum software to the latest version.
Yes, I still check from time to time, nobody seems to be around anymore. Let's see if anyone else stops by.
Title: Re: I have updated the forum software
Post by: azblackhemi on October 10, 2016, 01:17:23 PM
I keep checking here but...
Title: Re: I have updated the forum software
Post by: dana44 on October 12, 2016, 03:40:09 PM
Hey Chris, any new paint jobs? I've gotten to the point of checking in every couple days instead of daily because nobody has any posts! Glad you are alive!!!!!
Title: Re: I have updated the forum software
Post by: Stitcherbob on October 14, 2016, 02:01:09 AM
I've been super busy....but I daily drove the Polaraco all winter (no heat) and spring/summer (leaky firewall/fumes) until I got pneumonia for 3 weeks and ended up buying a 2002 300M Special with a/c for my new daily. Polaraco needs some minor work to be back on the road, but had no time due to Pebble Beach again.

BTW our 1932 Auburn Speedster won Best in Show at Auburn 2016!
Title: Re: I have updated the forum software
Post by: dana44 on October 14, 2016, 02:16:02 PM
I've been super busy....but I daily drove the Polaraco all winter (no heat) and spring/summer (leaky firewall/fumes) until I got pneumonia for 3 weeks and ended up buying a 2002 300M Special with a/c for my new daily. Polaraco needs some minor work to be back on the road, but had no time due to Pebble Beach again.

BTW our 1932 Auburn Speedster won Best in Show at Auburn 2016!
Sorry to hear about Polaraco, I know Steve did a lot of work on her before you got her, things happen, sorry.
Any pictures of the '32 Auburn Speedster? She has to be one beautiful car!
Title: Re: I have updated the forum software
Post by: Stitcherbob on October 24, 2016, 06:49:25 PM
I would love to put up pictures, but the site won't accept anything over 110kb and even a google image of the car is double that....this needs to be remedied

we used to put tons of pics up....now it's almost impossible

computers today operate in MB, GB or even TB.....KB is gone the way of the DODO
Title: Re: I have updated the forum software
Post by: dana44 on October 28, 2016, 02:15:15 PM
Well, hang in there, I know some of you guys communicate outside the site, so let's start getting people back. I'll see if Dave can increase the picture size for us.
Title: Re: I have updated the forum software
Post by: 300rag on October 29, 2016, 02:50:17 PM
I keep checking here but...

What he said.
Title: Re: I have updated the forum software
Post by: dana44 on October 30, 2016, 02:12:57 AM
I got ahold of Dave Z, he said he was going to see if he can add a patch to increase the size of the pictures, also, he has an article on how to shrink your pixel size to add pictures, asked him to post the whole article on here, too. Let's see what that does, Dave is a heck of a good guy.
Title: Re: I have updated the forum software
Post by: Dave from Allpar on October 30, 2016, 10:48:03 AM
Testing the patch.
Title: Re: I have updated the forum software
Post by: Dave from Allpar on October 30, 2016, 10:48:55 AM
Patch works, that was a 2 MB file when uploaded.

Note that when you upload a file, the software automatically makes a thumbnail (smaller) image which is shown under your post. I've doubled the size of the thumbnail but to see full size, you just have to click on it.
Title: Re: I have updated the forum software
Post by: dana44 on October 30, 2016, 07:58:02 PM
Awesome, Dave, and super thanks from all the guys.
OK, post away!!!
Title: Re: I have updated the forum software
Post by: Stitcherbob on November 04, 2016, 02:17:27 AM
Oky Doky

1932 Auburn V12 Speedster

Title: Re: I have updated the forum software
Post by: Stitcherbob on November 04, 2016, 02:20:40 AM
1937 Cadillac V16

Title: Re: I have updated the forum software
Post by: dana44 on November 04, 2016, 01:47:17 PM
Those are some awesome pictures. My dad had a 37 Cadillac 4door V8 when I was a young teen, nice car. Yours is beautiful. Thanks for sharing both cars.