MoparFins

Rules and General Info => Site Questions and Announcements => Topic started by: Stitcherbob on September 07, 2015, 04:26:35 PM

Title: Can't Post Photos
Post by: Stitcherbob on September 07, 2015, 04:26:35 PM
The browse feature won't allow my pictures file to come up.  I run Windows 10 with Firefox if that makes any difference
Title: Re: Can't Post Photos
Post by: Dave from Allpar on September 09, 2015, 02:41:35 PM
I can't replicate. I will look at your permissions.
Title: Re: Can't Post Photos
Post by: Dave from Allpar on September 09, 2015, 02:43:07 PM
before I do that, ... did you check the allowed file times? .bmp files are not... it's .gif, .jpg, .png

Those are the three major food groups. bmp files are not compressed and tend to be HUGE. That would explain the issue.

I do not have Win10 yet. I will try to get it for testing.
Title: Re: Can't Post Photos
Post by: Stitcherbob on September 10, 2015, 12:20:55 AM
when I click browse it doesn't do anything. If I click more attachments it sets up more browse features but none allow a window to come up. And my pop up blocker doesn't warn of the window wanting to come up like it does when I add pictures to ebay auctions.
All I use is jpeg pictures....sometimes gif

I upgraded to Win 10 from 8.1 because I just bought the computer and was offered the free upgrade. Not sure if I did the right thing yet....
Title: Re: Can't Post Photos
Post by: Steve on September 10, 2015, 06:40:48 PM
I can't upload pictures either.  Most of Bob are in the database you transferred.  Problem is, I don't know what number he was.  I was 5

We need to come up with a way of capturing those pictures from the download directory.  Put them back in their place,  I am sure there are some that can't be replaced.
Title: Re: Can't Post Photos
Post by: Dave from Allpar on September 11, 2015, 01:13:24 PM
All the pics are still there. I need to find the broken links so I can fix them.