MoparFins

Rules and General Info => Site Questions and Announcements => Topic started by: Stitcherbob on March 26, 2010, 08:04:33 PM

Title: picture thingy broken
Post by: Stitcherbob on March 26, 2010, 08:04:33 PM
pictures won't load


clean up on aisle 3.........


Title: picture thingy broken
Post by: Ken on March 26, 2010, 11:06:05 PM
Yeep! (http://www.moparfins.com/forum/smileys/smiley21.gif)

Title: picture thingy broken
Post by: Stan Paralikis on March 27, 2010, 02:50:09 AM
Working fine here.
 
POLARACO2010-03-27 22:45:23
Title: picture thingy broken
Post by: azblackhemi on March 27, 2010, 05:38:17 AM
(http://www.moparfins.com/forum/smileys/smiley21.gif)
Quote from: Commando1
Working fine here.
 
POLARACO2010-03-27 22:45:57
Title: picture thingy broken
Post by: Stitcherbob on March 27, 2010, 03:49:22 PM
all I get is this crap

Path: /uploads/public



              File Name:


and some stock picture links.....


Title: picture thingy broken
Post by: Steve on March 27, 2010, 06:47:07 PM
It's your computer.  I did an update a few weeks back and had the same problem.  Firefox works.  Also, empty your internet cache
Title: picture thingy broken
Post by: Steve on March 27, 2010, 06:48:19 PM
Quote from: Commando1
Working fine here.
 

Tut Tut Queen Tut.  Naughty Naughty
 
(http://www.moparfins.com/forum/smileys/smiley17.gif)
Title: picture thingy broken
Post by: azblackhemi on March 27, 2010, 07:38:37 PM
Hey Steve, I liked the old pictures much better! LOL(http://www.moparfins.com/forum/smileys/smiley2.gif)
Title: picture thingy broken
Post by: Stan Paralikis on March 28, 2010, 02:58:57 AM
Quote from: POLARACO
[

Tut Tut Queen Tut.  Naughty Naughty
Sheesh.  It's not like any nips were showing.... (http://www.moparfins.com/forum/smileys/smiley12.gif)
(And how much did you pay Bob to turn my car into the Liberace Edition?)
Commando12010-03-28 08:00:54
Title: picture thingy broken
Post by: Steve on March 28, 2010, 05:36:51 AM
He was asleep when it happened.
Title: picture thingy broken
Post by: Stitcherbob on March 28, 2010, 06:42:59 AM

twern't me...my picture thingy is still broken...same on both pooters...cache is clean.....

all of my previously used pics are replaced with a list of stock photos from the picture thingy company......piece o' crap!


Title: picture thingy broken
Post by: Steve on March 28, 2010, 07:15:14 AM
Bob. . it's local problem.
 
You may have a virus or trojan in there
Title: picture thingy broken
Post by: steve sclafani on March 28, 2010, 07:15:34 AM
Who's Arse is that?
 
Have we seen her at Wendy's?
Title: picture thingy broken
Post by: Steve on March 28, 2010, 08:04:59 AM
I think you would have noticed her Steve
Title: picture thingy broken
Post by: Stitcherbob on March 28, 2010, 11:03:05 AM
a 1 hour scan shows no virus.....



Title: picture thingy broken
Post by: Steve on March 28, 2010, 12:10:00 PM
what are you using for antivirus?  And is it up to date?  And is it capable of picking up spyware and trojans? 

I'm telling you Bob.  It's a local problem.  I'm not surprised with all the places you go on the internet
Title: picture thingy broken
Post by: Stitcherbob on March 28, 2010, 02:29:39 PM


I hardly go anywhere on the internet....I have 2 Mopar sites, an Upholstery site , the cat site and Wiki, news and ebay. I use ESET NOD32 version 4.0 antivirus (just updated) and Adware/Adwatch.....and of course Firefox is not as susceptible as IE to malware.....

Because the picture thingy says I can only use "Path: /uploads/public", it sounded like someone or something took away my personal settings for all the pictures I've posted in the past.....like on the site's server

http://www.moparfins.com/forum/RTE_popup_adv_image.asp (http://www.moparfins.com/forum/RTE_popup_adv_image.asp)






stitcherbob2010-03-28 19:35:39
Title: picture thingy broken
Post by: Steve on March 28, 2010, 03:55:39 PM
That does nothing for me.  Do you recall what number your file was?
Title: picture thingy broken
Post by: Steve on March 28, 2010, 04:12:35 PM
I can't find anything wrong with your settings.  And no, nobody messed with you.  I am the only one who can go that deep.
 
If that's the asware I gave you, it's long expired.  Time to buy a new one.
 
Try running live updates of the Windows and see what happens.
 
I had this same problem a while back and the updates fixed it as I recall
Title: picture thingy broken
Post by: Stitcherbob on March 28, 2010, 05:03:38 PM

Well, I updated Firefox and Windows and still nothing. Adware was updated since I got the original ("Anniversary Edition" now)

The site's FAQ had this :
"Can I post images?


    Images can be added to your posts, if the forum
administrators have allowed uploading of images you can use this to
upload an image from your own computer into your message. However, if
image uploading is not available then you will need to link to the image
 that needs to be stored on a publicly accessible web server, e.g.
http://www.mysite.com/my-picture.jpg."

I am not able to upload pictures directly from my computer..... therefore it isn't being allowed by the site....which is why I think it's on Fins' end.......(http://www.moparfins.com/forum/smileys/smiley7.gif)

any spammers get in lately?

stitcherbob2010-03-28 22:05:45
Title: picture thingy broken
Post by: Stitcherbob on March 28, 2010, 05:10:02 PM
I'm logged in on Windows IE here and still nothing.....
 
Is it possible I ran out of server allotment space for my pics? If so I can dump some but I have to see them in order to do so....
Title: picture thingy broken
Post by: Steve on March 28, 2010, 05:24:25 PM
It is possible Bob, but you are the first. . . .  You'll have to go into your control panel and delete a few of the old ones.  I've allowed 300 Meg for each of us.  That's allot of pictures.

Let me add some space and let's see.  If that's the case, you'll need to delete some.  Give me 10 minutes.  It's 10:35
Title: picture thingy broken
Post by: Steve on March 28, 2010, 05:31:10 PM
That wasn't it Bob
 
I was mistaken, Everyone has 500 Meg of hard drive space.
 
You just changed your group to "Imperial" which was not allowed to upload anything.  This is just a couple of things left over from when Matt broke the site 2 years ago I guess.  If you recall, all the settings went haywire after that.  I wasn't looking there, but noticed you had changed your level as I was going into the admin section.
 
Try it now. 
Title: picture thingy broken
Post by: Stitcherbob on March 28, 2010, 07:19:40 PM


OK it's back to normal!

My group is Imperial? How appropriate.....I was New Yorker when all this happened....

How can I delete some of the older pics? I select one but there's no delete command....

stitcherbob2010-03-29 00:20:58
Title: picture thingy broken
Post by: Steve on March 28, 2010, 08:19:28 PM
Go to "Member control panel" Top left on the menu bar
 
Select "File Manager"
Title: picture thingy broken
Post by: Stan Paralikis on March 29, 2010, 04:19:31 AM
Bob, step aside...
 
 
(http://www.northfield.org/files/i-can-fix-thiz-sorta_2.jpg)